You have to be logged in to post on the forum.
Boards >> Suggestions >> Knight i spell z is ch*ja wart |
Page: 1 |
Knight i spell z is ch*ja wart by Ramz |
|
Ramz Vocation: Elite Knight Level: 555 Posts: 4 |
Knight i spell z is ch*ja wart No witam kilka dni temu zakupilem spella na EK'a, expilo sie nawet ladnie, jednak ktos postanowil spier*olic ten spell, obecnie wiecej bije z darmowego spella (ue teraz top 1 exp) niz platnego 50pkt (target XD), malo tego prawie darmowe runki Explo sa lepsze od tego spella, ja rozumiem ze Druidzi/Sorc sie wypowiedzieli w poprzednich tematach ze padaja od Eka z tego spella, gdzie ja mialem trudnosc zabic 300 eda na 350lv w dodatku na expie, ale to nie oznacza zeby calkiem spie*dolic jedyny czar z ktorego sie robi jakies obrazenia, bo teraz to ja moge delete dac na tego eka bo jak widac po mojej Death liscie mnie nawet potrafi zabic 350-400lv sorc gdy sam mam 440 i jakos nie placze ze padam na expie i nalezy sie nerf sd, w przypadku zostawienia tego spella tak jak jest polecalbym wywalic go z is i bicie z explo bo narazie to niezly scam na 50pkt |
14-01-2021, 03:54:41 | |
Admin Vocation: None Level: 525 Posts: 37 |
Witam, Przjżę się bliżej temu czarowi, i postaram się przekalkulować i wzmocnić go, bo być może faktycznie zbyt mocno został osłabiony. Dziękuję za zgłoszenie. Pozdrawiam |
14-01-2021, 17:08:40 | |
Train Ek Vocation: Elite Knight Level: 708 Posts: 0 |
To skoro za mało bije, to zrób tak aby bił tylko w potworki ![]() ![]() |
14-01-2021, 20:13:20 |