You have to be logged in to post on the forum.
Boards >> Suggestions >> Vip Access |
Page: 1 |
Vip Access by Wojtek |
|
Wojtek Vocation: Master Sorcerer Level: 560 Posts: 3 |
Vip Access Witam, co myślicie na dodaniu "vip access" że byłaby to inna wyspa, z expami, np. typu ice island. Oczywiście z normalnymi expami, nie nowe moby, nie wieksze respy, żeby nie było Pay2Win. Vip byłby do zdobycia np, z ostatniego TASK'a albo pod koniec (quest bd słaby bo ludzie bedą robić multi i czyścic sobie). I oczywiście z ItemShopu, za jakas wiekszą sume pkt (nie jakies 25). Prosiłbym o normalne odpowiedzi, i wypowiadanie się troszke sensowie. Dzieki. |
05-12-2020, 11:08:44 | |
Artilo Vocation: Elder Druid Level: 749 Posts: 9 |
jestem za |
05-12-2020, 12:59:35 | |
Drexun Vocation: Master Sorcerer Level: 577 Posts: 6 |
jestem za nie nie dosc ze mam exp doole ktore sa pay2win dodatkowo mamy spelle ktore dzialaja tydzien a potem znowu plac to jeszcze jakis vip za kase? item shopa powinno sie przebudowac a nie robic wszystko pod pay2win |
05-12-2020, 17:13:37 | |
Presja Vocation: Master Sorcerer Level: 694 Posts: 25 |
ja jestem jak najbardziej za czyms takim jak vip island - ale tylko i wylacznie jesli bedzie do zdobycia w grze a nie tylko w is. ![]() |
09-12-2020, 23:17:17 | |
Admin Vocation: None Level: 525 Posts: 37 |
Witam, Odnośnie do wypowiedzi gracza "Drexun" w kwestii pay2win. Punkty Premium można uzyskać nie wydając żadnych pieniędzy, przykładowo Globera Coins są do zdobycia podczas codziennych eventów, tak samo exp/event exp doll. Dodatkowo dodaliśmy opcję sprzedaży postaci, więc możesz rozwinąć postać, a następnie nią sprzedać zdobywając tym samym Prremium Points. Pozdrawiam. |
15-01-2021, 06:51:50 |